Σπούδασε κλασική κιθάρα με τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα Ευάγγελο Ασημακόπουλο και ανώτερα θεωρητικά (αρμονία, αντίστιξη, φούγκα) στο ”ATHENEUM” Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της, το τραγούδι ήταν η μεγάλη της αγάπη!
Από το 1992, μαθήτρια ακόμη, ήταν σολίστ της “Πειραματικής Χορωδίας” του μουσουργού Δημήτρη Παπαποστόλου και του Μουσικού Συλλόγου Αγρινίου “ΟΡΦΕΥΣ” με σημαντικές συναυλίες στην Ελλάδα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Παλλάς, Μητρόπολη Αθηνών κ.α.) και στο εξωτερικό (Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη). Το 1996 βραβεύεται για την ερμηνεία της στο 36ο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι “Ας’ το φεγγάρι να μιλήσει”. Ενδεικτική δισκογραφία: “Ύμνος της Αγάπης” του Δ. Παπαποστόλου, “Αγρινιώτικα Μελωδικά” του Βασίλη Παπαδογιώργου, “Τραγουδώ & παίζω” του Κύπριου μουσικοπαιδαγωγού Ανδρέα Χαραλάμπους, “Ιφιγένεια εν Αυλίδι” & “Ν. Βρεττάκος” του Πάνου Μαμασούλα.
Σταθμός στην καριέρα της είναι η έκδοση 4 νέων τραγουδιών
(https://www.facebook.com/grenevgen)
Εδώ και 20 χρόνια διδάσκει στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και διευθύνει δύο μουσικά σύνολα, τους “FLOGUITARS” (κιθαριστική ορχήστρα με φλογέρες) & το “ΚΟΣΜΟΣ” (ορχήστρα έντεχνου τραγουδιού) με πολλές συμμετοχές σε Ελληνικά Φεστιβάλ.

Γρέντζελου Ευγενία (Μουσικός, Ερμηνεύτρια)

grentzelou